Stichting Godsvermogen

28-05-2016 door Joop Neven

!cid_inlineImage0Beste familie, vrienden en kennissen,

namens Stichting Godsvermogen (www.godsvermogen.nl) stuur ik u eenmalig een mail om u er op te attenderen dat er momenteel een gratis Mini E-Book wordt aangeboden, zie http://www.godsvermogen.nl/publicaties/gratis-mini-e-book-en-nieuwe-highlight-posters

Verder is er het een en ander veranderd op de site dat u misschien de moeite van het bekijken waard zult vinden. Te denken aan de HighLights weekposters (die u bij aanmelding ook in uw mailbox kunt ontvangen), de Woord Van Verzoening ‘Ter Sprake’ video’s & blogs, het aanbieden van gratis lectuur als ‘Brieven aan Anne’ en ‘Lijden en onderschikking’, enzovoorts.

Verkondigen en verspreiden van het woord van de verzoening
Stichting Godsvermogen richt zich op de verkondigen en verspreiden van het woord van de verzoening.
Wat doet de stichting zoal?

  • De boeken Brieven aan Anne en Lijden en onderschikking worden gratis aangeboden door de stichting.
  • De cadeauboekjes Veelkleurige Wijsheid en Overweldigende Heerlijkheid met bemoedigende teksten uit de Concordante Vertaling worden voor minder dan de kostprijs aangeboden door de stichting.
  • Eén voor allen wordt uitgegeven door uitgeverij Novapres, waardoor dit boek over Gods alverzoening ook verkrijgbaar is in christelijke boekwinkels. De stichting neemt de verzendkosten (á € 6,95) voor haar rekening en biedt daarnaast een gratis Mini E-Book aan dat een compilatie van dit boek bevat.

Overige initiatieven van de stichting:

  • www.woordvanverzoening.nl
    Hier is onder andere meer te lezen over de bediening van de verzoening en het woord van de verzoening, 2 Kor 5:18-20. Er is een jaarplanning te vinden van Woord Van Verzoening ‘bij Eén komsten’. Verder natuurlijk de Woord Van Verzoening TER SPRAKE video’s en de TER SPRAKE vraag & antwoord blogs. Als je zelf nog een prangende vraag hebt? Voel je vrij en mail je vraag naar inge@woordvanverzoening.nl.
  • Woord Van Verzoening YouTube (abonneren op het Woord Van Verzoening kanaal is gratis)
  • Bibliotheek Over Gods Alverzoening Facebook (er is ook een Forum Over Gods Alverzoening, zie link aldaar)
  • Eén voor allen Facebook
  • Stichting Godsvermogen Facebook

Dat op deze wijze het woord van de verzoening luider klinken mag!

Laat een commentaar achter

Zoeken

Column

Kharib

Carl Friedman vertelt over een jongen, hij heette Hakan en hij was zes jaar, ze zag hem buiten, op een braakliggend veldje. Hij had een bal bij zich, en hij staarde ernaar, alsof hij hoopte dat die vanzelf in beweging zou komen. Ben je aan het voetballen? vroeg zij. Ja, maar er is niemand om […]

588109 bezoekers sinds 07-06-2010