Een veelverige rok

04-05-2015 door Joop Neven

Veelkleurig. Als God iets doet, is het altijd veelkleurig. Waar denk je aan bij God: aan kleur! Er zijn nogal wat mensen, die aan zwart denken, als God in hun gedachtewereld komt. Zwart is de afwezigheid van alle kleur. Anderen denken: bij God hoort grijs. Niet zwart, niet wit, niet kleurrijk, maar ergens er tussen in. Hoe is het bestaan van een Christen: saai, grijs en eentonig. Er zijn Christenen, die nooit uit de verf komen, die kunnen nooit echt zichzelf zijn. Die komen nooit uit de veelkleurige verf. Hun leven verloopt volgens een bepaald schema. Maar God wil kleur in uw leven brengen.

..opdat thans door middel van de gemeente aan de overheden en de machten in de hemelse gewesten de veelkleurige wijsheid Gods bekend zou worden.. {Efe.3 vers 10}.

Commentaren zijn gesloten.

Zoeken

Column

Sagrada Familía in Barcelona

Enige tijd geleden zijn we enige dagen in Barcelona geweest. Een prachtige stad. De prachtige kathedraal de Sagrada Família was voor mijn vrouw en ik het absolute hoogtepunt. In 1883 begon de architect Gaudí zijn levenswerk. Nu 138 jaar later genieten miljoenen mensen per jaar van deze nog steeds onvoltooide kerk. Indrukwekkend is de schitterende […]

579311 bezoekers sinds 07-06-2010