Stichting Godsvermogen

28-05-2016 door Joop Neven

!cid_inlineImage0Beste familie, vrienden en kennissen,

namens Stichting Godsvermogen (www.godsvermogen.nl) stuur ik u eenmalig een mail om u er op te attenderen dat er momenteel een gratis Mini E-Book wordt aangeboden, zie http://www.godsvermogen.nl/publicaties/gratis-mini-e-book-en-nieuwe-highlight-posters

Verder is er het een en ander veranderd op de site dat u misschien de moeite van het bekijken waard zult vinden. Te denken aan de HighLights weekposters (die u bij aanmelding ook in uw mailbox kunt ontvangen), de Woord Van Verzoening ‘Ter Sprake’ video’s & blogs, het aanbieden van gratis lectuur als ‘Brieven aan Anne’ en ‘Lijden en onderschikking’, enzovoorts.

Verkondigen en verspreiden van het woord van de verzoening
Stichting Godsvermogen richt zich op de verkondigen en verspreiden van het woord van de verzoening.
Wat doet de stichting zoal?

  • De boeken Brieven aan Anne en Lijden en onderschikking worden gratis aangeboden door de stichting.
  • De cadeauboekjes Veelkleurige Wijsheid en Overweldigende Heerlijkheid met bemoedigende teksten uit de Concordante Vertaling worden voor minder dan de kostprijs aangeboden door de stichting.
  • Eén voor allen wordt uitgegeven door uitgeverij Novapres, waardoor dit boek over Gods alverzoening ook verkrijgbaar is in christelijke boekwinkels. De stichting neemt de verzendkosten (á € 6,95) voor haar rekening en biedt daarnaast een gratis Mini E-Book aan dat een compilatie van dit boek bevat.

Overige initiatieven van de stichting:

  • www.woordvanverzoening.nl
    Hier is onder andere meer te lezen over de bediening van de verzoening en het woord van de verzoening, 2 Kor 5:18-20. Er is een jaarplanning te vinden van Woord Van Verzoening ‘bij Eén komsten’. Verder natuurlijk de Woord Van Verzoening TER SPRAKE video’s en de TER SPRAKE vraag & antwoord blogs. Als je zelf nog een prangende vraag hebt? Voel je vrij en mail je vraag naar inge@woordvanverzoening.nl.
  • Woord Van Verzoening YouTube (abonneren op het Woord Van Verzoening kanaal is gratis)
  • Bibliotheek Over Gods Alverzoening Facebook (er is ook een Forum Over Gods Alverzoening, zie link aldaar)
  • Eén voor allen Facebook
  • Stichting Godsvermogen Facebook

Dat op deze wijze het woord van de verzoening luider klinken mag!

Laat een commentaar achter

Zoeken

Column

Pinksteren

Pinksterfeest De dag begint zoals alle gewone dagen. Het dorp komt langzaam op gang. Mensen ontwaken en gaan op weg of blijven thuis, net waar het leven hen roept. Het belooft een mooie dag te worden. De zon krijgt alle ruimte. Een blauwe lucht, hier en daar wat wolkjes, maar verder is de hemel open. […]

550224 bezoekers sinds 07-06-2010