Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(41)
1 2 3 4 5
(31) Jannie de Klein-Beekelaar
di, 5 mei 2015 08:01:16 +0000

Goedemorgen broeder Goverts,

Mag ik een gedeelte van uw artikel over Judas en zijn kus kopiëren voor ons gemeenteblad van de Vrije Evangelische Gemeente Groningen? Het artikel spreekt mij erg aan en u bent de enige die ik vinden kan, die niet meteen Judas als een verrader neerzet.
Omdat ik uiterlijk eind deze week de kopij moet inleveren zou het fijn zijn als u voor die tijd kunt reageren. Verder wens ik u veel zegen op uw werk.
Met een hartelijke groet,
Jannie de Klein-Beekelaar

(30) Sandra
zo, 12 april 2015 19:33:19 +0000

Geachte heer, mevrouw, ik bezoek deze site vaak. Ik heb er al veel aan gehad. Ik heb een verzoek en hoop dat u me wilt helpen. Ik zou graag de hebreeuwse letters willen weten, in de juiste hebr schrijf volgorde, van de woorden: wederkomst, komst en komen. Kunt u/wilt u deze woorden in hebreeuws vertalen, maar dan in de namen van de hebr letters gespeld? Ik kan namelijk geen hebreeuws lezen. Maar ik zou graag adhv uw site de betekenis van de afzonderlijke letters van bovenstaande woorden willen opzoeken.
Ik hoop u voldoende te hebben bericht. Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,
Sandra


(29) pieter van berkel
ma, 22 december 2014 05:28:14 +0000

Goedendag
De website is een mooi hulpmiddel in mijn voorbereidingen voor de bijbelstudie inonze Gemeente. Helaas wordt regelmatig voor volledige stufie verwezen naar een boek,dat besteld kan worden
Is er ook een andere link naar deze complete studies? Ben altijd zoekend naar het Woord en doe dat ook ook vanuit grondteksten.Zougraag deze studies willen lezen als dat kan maar kan niet bestellen omdat post over het algemeen nooit aankomt hier.
Kunt u mij hierin helpen?

Harteljk Dank
Pieter van Berkel
General Santos City
Philippines
NB Ik ken Klaas van vroeger uit Breda waar hij bij Joop den Hollander Bijbelstudies gaf.


(28) Willem Brouwer
ma, 3 november 2014 12:49:02 +0000

Wat een bemoediging om al die prachtige woorden en verhalen van Klaas Goverts te lezen.
Het helpt je om verder te zien dan dat wat zichtbaar is in het hier en nu. Wat een Sjaloom brengt het met zich mee om een blik te werpen op dat wat nog voor ons ligt en spoedig werkelijkheid zal worden.
Bedankt!
Willem Brouwer


(27) Marijke dirix
wo, 29 oktober 2014 23:27:16 +0000

Vanavond was ik in de herziene Statenvertaling psalm 145 aan het lezen en daar stond het Hebreeuws alfabet naast. Er stonden er 21Ik ging kijken op uw site en ik kom maar tot10 letters...staat de rest er niet op of doe ik iets fout?
Heerlijk dat ik deze site mocht vinden.
Hartelijke groet,
Marijke

(26) NH.Moolenaar
za, 6 september 2014 08:13:49 +0000

Goedemorgen ik ben Nicky Moolenaar en ik geniet elke keer weer van de Bijbelstudie`s en uitspraken vanuit de grondtekst. wat mij zeer interesseert is de studie de raad van God. werkelijk een meesterwerk. studie van DR K.Goverts. VRIENDELIJK BEDANKT VOOR DEZE SITE!
(25) Ruben
wo, 20 augustus 2014 19:24:05 +0000

Beste...,
allereerst mijn complimenten voor deze site echt heel verhelderend.
Wel jammer dat men geen email kan sturen voor vragen daarom stel ik het maar in het gastenboek.

Ergens in de brief aan de Romeinen staat dat wie in Christus is en daarna afvallig word,zich daarna nooit meer kan bekeren.
Zelf heb ik me ook welleens radicaal afgekeerd van het geloof,maar toch verlang en zoek ik weer naar God.
Tevergeefs volgens de schrijver van de Romeinen brief?

Ik hoop dat jullie hier een antwoord op hebben,want de betreffende tekst maakt me behoorlijk van slag.

Groetjes,

Ruben

(24) w.v.d.haar
vr, 25 juli 2014 13:24:24 +0000

ik ben op zoek naar (ploni almoni
die op de site over het wachttoren genootschap wel eens stukjes plaatsten.groet Pucca.kennisje van Jan v.d Westerlaken.

(23) J Neven
di, 20 augustus 2013 19:56:06 +0000
url 

Beste Angelique

Van Jechonja (= koning Jojakin) lezen we de godsspraak dat geen van zijn nakomelingen op de troon van zijn vader David zouden zitten. Jozef, de man van Maria stamt van deze koning af. Dit betekent dat wanneer Jezus door Jozef zou zijn verwekt, Hij dus nooit op de troon van David zou kunnen regeren. De oplossing ligt in de maagdelijke geboorte. Matth.1 laat zien dat Jezus via Jozef van David afstamde. Maar Jezus was niet Jozefs lijfelijke zoon. Het bijzondere is dat Jezus toch een lijfelijke zoon van Davis was, maar niet van Jozef, maar via Maria , zoals blijkt uit het geslachtsregister van Jezus via Maria {Luk.3:23}. Samenvattend kunnen we dus vaststellen dat Jezus Maria’s lijfelijke zoon was en via haar een directe nakomeling van David. Via Maria is Jezus dus rechtstreeks afstammeling van David. Jezus was Jozefs wettelijke zoon door adoptie, maar niet zijn zaad, niet zijn lijfelijke zoon en daarom was de vloek over Jechonja niet op Hem van toepasssing.

(22) Angelique
zo, 18 augustus 2013 19:57:01 +0000

Met veel plezier lees ik de artikelen van deze site en geniet ik van de vele boeken van meneer Goverts. Op dit moment lees ik het boek Mattheus en heb eigenlijk een vraag of het verwekkingsregister. Mattheus wil laten zien dat Jesjoea in de lijn ligt van koning David en daarom recht heeft op de troon. Nu zie ik echter ook Jechonja staan in deze lijst. Waarom noemt Mattheus Jechonja. Immers hij werd vervloekt door de Eeuwige en zijn nakomelingen zouden de troon van David juist niet beërven. Ik geloof dat Jesjoea recht heeft op de troon van David, maar kan geen goed antwoord vinden op de vraag van iemand uit mijn omgeving waarom Hij daar recht op zou hebben als Hij een nakomeling is van Jechonja. Alvast bedankt voor het antwoord.

Zoeken

Column

Pinksteren

Pinksterfeest De dag begint zoals alle gewone dagen. Het dorp komt langzaam op gang. Mensen ontwaken en gaan op weg of blijven thuis, net waar het leven hen roept. Het belooft een mooie dag te worden. De zon krijgt alle ruimte. Een blauwe lucht, hier en daar wat wolkjes, maar verder is de hemel open. […]

522454 bezoekers sinds 07-06-2010