Eén voor allen, een hommage aan Gods vermogen

07-05-2014 door Joop Neven

Boek Godsvermogen

 

 

Nieuw boek “Eén voor allen” door Inge van Wijnen ’t Veer (Uitgeverij Novapres)

Een hommage aan Gods Vermogen

 

 

 

Uit de achterflap:

· Zal Gods liefde bij machte zijn zelfs de grootste zondaar tot berouw te brengen?

· Zal God uiteindelijk alle doelmissers redden uit het volmachtsgebied van de duisternis en overzetten in het Koninkrijk van de Zoon van Zijn liefde?

· Zal de hemelse Vader alle slaven van het verderf vrijmaken, om hen tot overweldigende heerlijkheid te brengen?

· Zal God het al tot erkenning van de waarheid brengen?

· Zal alle vijandschap overwonnen worden en zal de laatste vijand – de dood – buiten werking worden gesteld?

· Zal de hemelse Vader, naar Wie iedere vaderlijke verwantschap in de hemelen en op aarde genoemd wordt, uiteindelijk alles in allen worden?

  • Is God vermogend Zijn Eigen wil waar te maken in Zijn schepping of hebben we te maken met een God Die feilbaar is?

Geestelijk denken zet God, Die liefde is en liefde doet, in het middelpunt. De liefde ligt niet in het feit dat wij God liefhebben, maar in het feit dat Hij ons liefheeft. Door Eén voor allen te geven heeft God Zelf ‘dé Daad bij Zijn Woord’ gevoegd!

‘Want de liefde van Christus dringt ons, daar wij tot het inzicht gekomen zijn, dat Eén voor allen gestorven is.’ 1 Korintiërs 5 vers 14 en 15

Inge van Wijnen ‘t Veer heeft het boek opgedragen aan haar vader Ruud van ’t Veer auteur van de bekende boeken “Brieven aan Anne”, “alles op een rijtje” en “Brieven aan Anne 2”, “lijden en onderschikking”.

Het boek – paperback, 421 pagina’s – is verkrijgbaar in elke reguliere christelijke boekwinkel (prijs 18,50€) of via de website www.godsvermogen.nl Van harte aanbevolen lectuur!

 

Laat een commentaar achter

Zoeken

Column

Pinksteren

Pinksterfeest De dag begint zoals alle gewone dagen. Het dorp komt langzaam op gang. Mensen ontwaken en gaan op weg of blijven thuis, net waar het leven hen roept. Het belooft een mooie dag te worden. De zon krijgt alle ruimte. Een blauwe lucht, hier en daar wat wolkjes, maar verder is de hemel open. […]

550297 bezoekers sinds 07-06-2010